Προϊόντα Πληροφορικής - Συστήματα Οργάνωσης
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Close
Filters
Search

Πλαστικό κουτί ProStore™ Bonus Pack 5 7731601

Manufacturer: Fellowes
• Πλαστικό κουτί αποθήκευσης κατασκευασμένο από ανθεκτικό στην κρούση πολυπροπυλένιο • Αρκετά ισχυρό ώστε να στοιβάζεται χάρη στη διπλή ενισχυμένη βάση και τις γωνίες • Διατηρήστε το περιεχόμενό σας απαλλαγμένο από σκόνη και υγρασία, οι σφιγκτήρες με κλιπ σφραγίζουν καλά το καπάκι στη θέση του • Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα κουτί των 18,5 λίτρων, ένα των 10 λίτρων και δύο των 5,5 λίτρων • 100% χωρίς BPA, πιστοποιημένο ως ασφαλές για τρόφιμα και πλήρως ανακυκλώσιμο (συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας)

Εσωτερικές διαστάσεις (Υ x Π x B / cm): (HxWxD): 28 x 32 x 20cm (18.5L) / 14 x 34 x 21.5cm (10L) / 7.5 x 34 x 21.5cm (5.5L)

Συσκευασία των 4 τεμαχίων

 

 

Super Strong

Σχεδιασμένα για να αντέχουν, η σειρά πλαστικών κουτιών ProStore™ είναι όλα κατασκευασμένα από ανθεκτικό σε κρούση πολυπροπυλένιο.

   

Double Reinforced Sides & Base

Έχουν σχεδιαστεί για να έχουν διπλά ενισχυμένα πλαϊνά και βάσεις. 

   

Stackable

Δυνατότητα στοίβαξης

   

Food Approved

Εγκεκριμένα για την ασφαλή αποθήκευση των τροφίμων

   

Water Resistant

Τα κουτιά είναι αδιάβροχα χάρη στον πλήρως κλειστό σχεδιασμό του καπακιού και τη στεγανή βάση.

    

PP5 Recyclable

Όλα τα κουτιά αποθήκευσης ProStore™ είναι κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο και μπορούν να ανακυκλωθούν πλήρως.

 

BPA Free

Τα κουτιά αποθήκευσης ProStore™ είναι μη τοξικά, καθώς δεν περιέχουν BPA. Η δισφαινόλη Α (BPA) είναι μια βιομηχανική χημική ουσία που μερικές φορές χρησιμοποιείται για την κατασκευή ορισμένων πλαστικών και ρητινών. Ορισμένες έρευνες έχουν δείξει ότι η BPA μπορεί να εισχωρήσει σε τρόφιμα ή ποτά από δοχεία που είναι κατασκευασμένα με BPA. Η έκθεση στο BPA προκαλεί ανησυχία λόγω πιθανών αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία.